معرفی کتاب پیش در آمدی بر تاریخ فرش جهان/مولفان: علی مجابی، زهرا فنایی نجف آباد: دانشگاه آزاد اسلامی –واحد نجف آباد،1389
کتاب قالیچههای امروزی مشرقزمین، حاصل چند دهه تجربه امیت آیلند و ترجمه: عبدالکریم عطارزاده، لیلا سادات میرزمانی دهکردی در زمینه تولید و خرید و فروش انواع قالیهای شرقی است.
اروین گانس رودین کتاب «شکوه فرشهای ایرانی» را در ۱۹۷۸ به سفارش دربار ایران با اهداف تبلیغاتی و در آستانه گشایش موزه فرش ایران (۲۲ بهمن ۱۳۵۶) در ۵۶۶ صفحه نوشت.
استاد رسول روفه گر حق، مولف این کتاب از خبرگان روفه گری و از اساتید دانشگاه هنر است.
این کتاب در سه فصل: از کودکی تا ازدواج _ تولید فرش تا سفر به دیارباقی _ ارجمند کرمانی و تاریخ فرش، در دو بخش رنگی و تک رنگ توسط نشر پیکره منتشر شده است.
متنی که میخوانید نقد کتاب «کتاب قالیهای دستباف شرقی و اروپایی» است که با ترجمه نازیلا دریایی منتشر شده است. امید بنام نویسنده این مطلب خود محقق حوزه فرش و همچنین طراح قالی است.
کتاب «سفرنامه حاجی مهندس» (سفرنامه فرش) اثر علی حصوری توسط نشر چشمه منتشر و راهی بازار نشر شد.
معروفترین اثر پوپ کتاب بررسی هنر پارسی (A Survey of Persian Art) است که در سال ۱۹۳۹ توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد در شش جلد به چاپ رسید.
پــــژوهش فــــرش ایـــران" تشریح می کند: برای تحقیق در مورد صنعت فرش در ایران از آغاز تا کنون منابع مختلفی وجود دارد که یک محقق باید به آنها توجه کند. این منابع به طور کلی عبارتند از:
این کتاب در قطع وزیری و ۲۱۶ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۳۵هزار تومان، ازسوی انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهشهای ایرانی و اسلامی) منتشر شده است.